I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

1 val. 20 min.

200°C

Charčio sriuba

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite puodą ir gerai įkaitinkite.
Susipjaustykite morką, svogūną, česnaką. Į ketaus puodą suberiame svogūnus, kai jie apkepa idedame morkas po poros minučių česnakus ir traiškytų graikinių riešutų saujelę, viską pagardiname prieskoniais, druska, pipirais, džiovinta paprika, trintom kalendrų sėklom bei kuminu.
Apkepus išimame ir dedame mėsą. Apskrudinus mėsą dedame pomidorų pastą ir gerai apdeginame su tarkuotu imbieru, tada dedame apkeptas daržoves, bei pilame konservuotus pomidorus. Užpilame verdančiu vandeniu, idedame čili ir česnako galvą. Uždengiame verdame 1h. Po valandos dedame stiklinę ryžių, kuomet ryžiai išverda, permaišome, pagardiname šviežia kalendra.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
1 galva ir 4-5 skiltelės česnako
Aliejaus
Plov.lt chmeli sunelli prieskonių
1 skardinė konservuotų pomidorų be odelių
1 stiklinė ryžių
1 šaukštas pomidorų pastos
600 gr. Ėrienos (galima naudoti ir kt. mėsą)
Čilli pipiras
Saujelė graikiškų riešutų
Druska, pipirai
Dž. Paprikos milteliai
Kalendrų sėklų ir žalumos
Kumino
Lazdelė imbiero