Jautienos šonkaulių troškinys
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite puodą ir gerai įkaitinkite.Sudėkite sviestą, apkepkite pjaustytus raudonuosius svogūnus, sudėkite pjaustytus pievagrybius, pagardinkite Viking The Chef prieskoniais ir druska, pipirais.
Sudėkite pjaustytus žalius burokus, obuolius, viską labia gerai apkepkite.
Tiesiai ant anglių apskrudinkite brandintus jaučio šonkaulius.
Sudėkite apdegintą mėsą į puodą ir užpylkite raudonuoju vynu.
Troškinkite 4 val.
Per tą laiką išvirkite Baby potatoes ir apkepkite ant sviesto, sumeskite į puodą su šonkauliais.
Skanaus.
Ingredientai
2 mėlyni svogūnaiSviesto
1 kg. brandintų jautienos šonkaulių
300 gr. Pievagrybių
2 burokai
2 obuoliai
Taurė raudono vyno
Mažų bulvyčių
Druska, pipirai
Viking The Chef prieskonių su kanapėm