Voveraitės grietinėlės padaže
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.Keptuvėje ištirpiname sviestą, apkepame svogūną ir kubeliais smulkintą šoninę. Suberiame voveraites, pagardiname druska, pipirais, šiek tiek apkepame.
Supilame grietinėlę, beriame krapus ir patroškiname 1 min.
Skanaus.
Ingredientai
600 gr. Voveraičių1 svogūnas
300 ml. grietinėlės
50 gr. sviesto
200 gr. Virta ir rūkyta šoninė
Pundelis krapų
Druska, pipirai
Al. aliejaus