I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0
 


  • 36

    6.49

    Išskirtinis prieskonių mišinys sukurtas tikriems gurmanams.
    Žvėrienos prieskoniais tinka skaninti įvairiais būdais ruošiamą mėsą: kepant ant griliaus, gaminant kazane arba troškintant.
    62

    6.49

    Papuliariausias ir labiausiai žinomas gruziniškas prieskonių mišinys. Tai yra universalus prieskonis, dažniausiaii įeinantis į kitų gruziniškų prieskonių mišinių sudėtį. Jeigu Jums patinka šis prieskonis, galite jį naudoti praktiškai visuose...
    86

    6.49

    Prieskonių mišinys šašlykams nebūtinai skirtas tik šašlykų ar liulia kebabų gardinimui. Tai universalus mišinys sukurtas mūsų virtuvės šefų, kuri galite naudoti beveik visiems mėsos patiekalams. Puikus ir labai aromatingas mišinys pagardins...
    0
    Rytų kraštuose džiovintos raugerškio uogos naudojamos kaip pagardai mėsai, bei daržovėms, kad praturtintų patiekalų skonį, suteiktų ryškumo. Naujamas plovui virti, marinuoti šašlykus. Galite naudoti pagardinti salotas, sriubas, bei desertus. ...
    13

    6.49

    Kruopščiai atrinktų ir suderintų prieskonių mišinys puikiai tinka visų uzbekiškų plovo rūšių gaminimui. Mišinys sukurtas pasitelkus ilgalaikę plovo virimo patirtimi. Atraskite į tolimus vidurio rytų kraštus nukeliančius gardžius skonius bei...
    33

    6.49

    „Lagman“ yra Vidurio rytų patiekalas, laikomas „vyrišku maistu“ – nes gali būti pateikiamas kaip pirmas arba antras patiekalas.
    Vidurio rytuose makaronus dažniausiai gamina patys : pirma, minkyta tešla supjaustoma gabalėliais ir susukama į...
    159

    6.49

    Turbūt vienas iš populiariausių prieskonių, kuriuos galima sutikti mūsų virtuvėje. Mūsų prieskonių receptūra suteikia vištienai malonų rytietišką aromatą ir priduoda auksinės spalvos. Puikiai tinka vištienos šašlykams ir liulią kebabams, vištienos...
    32

    6.49

    Svanų druska, svanetietiška druska (სვანური მარილი, svanuri marili) gruzinų virtuvėje dažniausiai naudojama vietoje įprastos valgomosios druskos.
    Senovėje, kada druska buvo sunkiai įperkama, šeimininkai į galvijams skirtą druską primaišydavo...
    72

    6.49

    Adžarijos druska, gruzinų virtuvėje dažniausiai naudojama vietoje įprastos valgomosios druskos. Gruzijoje adžarijos druska laikoma universaliu prieskoniu, naudojama gaminant mėsos patiekalus, sriubas, padažus ir žuvies patiekalus, salotas ir...
    84

    6.49

    Uccho-suneli prieskonių mišinys žuviai ir troškiniams
    96

    6.49

    Pasaulio virtuvėse naudojamas vietoje citrinos arba acto, nes suteikia patiekalams malonią rūgštelę ir rausvą spalvą.
    Taip pat žagrenis naudojamas marinuoti mėsai, žuviai, paukštienai ir gardinti salotas. Salotoms žagrenis priduoda gaivų...