+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

3 ingr.

3 val.

100°C

Rūkyta kiaulienos šoninė su kaulu

Kiaulienos šoninę 24 ar 36 val. Užmerkite į marinatą ir statykite į šaldytuvą.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių dėkite nusausintą šoninę ir rūkykite 3 val.
Skanaus.

Ingredientai

2.5kg. kiaulienos šoninės KK marinato 5-6 vnt. Ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlių