I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

15 min.

180°C

Azijietiški jautienos vėrinukai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sumaišome visus prieskonius ir padažus dubenyje. Jautienos nugarinę supjaustome plonomis riekelėmis ir gerai sumaišome su marinatu. Viską marinuokite šaldytuve 2-4 valandas apdengę maistine plėvele. Kepkite apie 10-15 minučių atviroje kaitroje. Garnyrui pasirinkite keptus pievagrybius arba daržoves. Skanaus!

 

 

Ingredientai

1 kg jautienos nugarinės
1 valg. šaukštas tarkuoto imbiero
4 skiltelės sutrinto česnako
2 valg. šaukštai trinto svogūno
1/4 puoduko rudojo cukraus
1/4 puoduko žuvies padažo
2 valg. šaukštai saulėgrąžų aliejaus
2 valg. šaukštai sojos padažo
2 valg. šaukštai kalendros
1 valg. šaukštas kumino
1/8 arb. šaukštelio kajano pipirų (žiupsnis)
1/2 arb. šaukštelio maltos ciberžolės
2 virti kukurūzai
2 portobelo grybai arba 5 pievagrybiai.