+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

15 min.

180°C

Azijietiški jautienos vėrinukai

Sumaišome visus prieskonius ir padažus dubenyje. Jautienos nugarinę supjaustome plonomis riekelėmis ir gerai sumaišome su marinatu. Viską marinuokite šaldytuve 2-4 valandas apdengę maistine plėvele. Paruoškite Kamado BONO kepsinę atviram kepimui, uždekite anglis įdegtuku ir palaukite kol kepsninė įkais iki 180 ºC temperatūros. Kepkite apie 10-15 minučių atviroje kaitroje. Garnyrui pasirinkite keptus pievagrybius arba daržoves. Skanaus!

 

 

Ingredientai

1 kg jautienos nugarinės
1 valg. šaukštas tarkuoto imbiero
4 skiltelės sutrinto česnako
2 valg. šaukštai trinto svogūno
1/4 puoduko rudojo cukraus
1/4 puoduko žuvies padažo
2 valg. šaukštai saulėgrąžų aliejaus
2 valg. šaukštai sojos padažo
2 valg. šaukštai kalendros
1 valg. šaukštas kumino
1/8 arb. šaukštelio kajano pipirų (žiupsnis)
1/2 arb. šaukštelio maltos ciberžolės