+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

3,5 val.

130°C

Žemoje temperatūroje kepta antis

Įtrinkite antį prieskoniais, suvyniokite į maistinę plėvelę arba foliją bei palikite 10-15 valandų šaldytuve marinuotis. Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, įdegtuku uždekite ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Pridarykite viršutinę oro sklendę (1 padėtis) ir apatinę oro sklendę taip, kad liktų atviras plyšys (~1cm). Taip temperatūra laikysis tolygi. Šone, ant kepsninės anglių, įdėkite vyšninį "Mojobricks Bar- B- Cubes Red" rūkymo briketą. Uždėkite antį ant grotelių. Prižiūrėkite, kad temperatūra nepakiltų aukščiau nei 150 C. Ideali temperatūra anties kepimui yra 130 laipsnių. Kepkite 3 valandas 30 minučių. Patarimai - pirma, ant deflektoriaus uždėkite indą riebalams subėgti. Antra, antį galite pagardinti obuoliais, slyvomis ar kitais vaisiais - jie labai tinka! Trečia, prieš išimdami antį iš kepsninės, patikrinkite, ar ji minkšta ir lengvai atsiskiria nuo kaulo. Skanaus!

 

 

Ingredientai

2 kg. antis
2 arb. šaukšteliai druskos
1 arb. šaukštelis juodųjų pipirų
6 sutrintos česnako skiltelės
2 arb. šaukšteliai kmynų