+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

40 min.

160°C

Kukurūzinis viščiukas

Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus ir atskiedžiame tokiu pačiu kiekiu vandens, gerai išmaišome.
Viščiukams iškerpame stuburą, padarome išklotinę, pabarstome druska ir pipirais, ištriname tarkuotu česnaku. Apdengiame maistine plėvele ar kepimo popieriumi ir gerai išmušame.
Taip paruoštus dedame į indą ir 1 val. Į šaldytuvą.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių dedame viščiukus ir kepame po 20 min iš abiejų pusių. Nuolat aptepame paruoštu padažu.
Skanaus.

Ingredientai

2 kukurūzinai viščiukai
Druska
Pipirai
4 skilt. Česnako

Padažui apkepti viščiukus:
1 a.š. Tabasco padažo
1 v. š. Mėsainių padažas “Sriracha DIP Burger Sauce”
1 v.š. Habanero padažas
Pusė citrinos sulčių
1 a. š. medaus
2 v. š. al. Aliejaus
1 v. š. sojos padažo
Žiupsnelis druskos
Vandens.