+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

30 min.

170°C

Ant iešmo keptos putpelės

Putpeles gausiai įtriname prieskoniais ir leidžiame joms pailsėti šaldytuve iki 3 val.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju. Kepsninę įkaitinkite iki 170C. uždėkite rotissiere iešmą ant kurio jau yra suvertos putpelės.
Kepkite 30 min., nuolat patepdami padažu.
Skanaus.

Ingredientai

5 putpelės
Prieskonių mišinys “SRIRACHA RUB”
Padažui:
1 v. š. BBQ Barbados padažo
4 v. š. acto
2 v. š. vandens
Sumaišyti visus produktus.