Salotos su traškia vištiena
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Duonos traškučius susmulkinkite iki trupinių.
Vištienos file juosteles, pagardinkite smulkintu česnaku, druska, pipirais, įmaišykite 2 valg. š. majonezo ir įspauskite pusės citrinos sulčių, permaišykite.
Kiekvieną juostelę apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite ant silikoninio kilimėlio kepsninėje iš abiejų pusių po 7 minutes.
Salotų gamyba:
Sudėkite visus ingredientus į nedidelį stiklainėlį (ar kitą indą su dangčiu), uždenkite ir gerai pakratykite, kol padažas taps vientisas.
Ant salotų sudėkite vištiena ir apliekite padažu.
Skanaus.
Ingredientai
400 gr. vištienos vidinės fileDruska
Pipirai
Aliejaus
2 v. š. majonezo
2 skilt. česnako
2 vnt kiaušinių
2 v. š. miltų
0.5 citrinos sulčių
2 pok. Bon joy traškučių
Salotoms:
200 gr. Salotų mišinio
2 vnt. Avokado
200 gr. Mažų pomidoriukų
Mėlynas svogūnas
Padažui:
2 arb. š. skysto medaus
2 arb. š. grūdėtų garstyčių
3 valg. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
7 valg. š. kokybiško alyvuogių aliejaus
Druskos