Vištienos šlaunelių mėsos vėrinukai
Vištiena supjaustome nedideliais gabalėliais, sumaišome su tarkuotu imbieru, sojos padažu, aliejumi ir smulkintais svogūnais. Marinuojame 2 val.Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Groteles patepkite aliejumi , kad vištiena neliptų.
Pirmas 8 min. kepam ir vartom kas 4 min. Tuomet tepame padažu ir vartome kas 4min.
nepamiršdami aptepti padažu.
Kepam apie 20-25min.
Garnyrui: kukurūzai su sviestu, rūkyta druska bei parmezano sūriu.
Skanaus.
Ingredientai
Marinatui:1kg. Šlaunelių mėsos
Nykščio dydžio tarkuotas imbieras
1 v. š. Sojos padažas
1 v.š. Kepintų sezamų aliejaus
Pora laiškinių svogūnų
Glazūrai:
3 arb. š. čili pastos
1 v. š. Kepintų sezamų aliejaus
2 v. š. Medaus
1 v. š. Sojos padažo
Puse citrinos sulčių