I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

25 min.

220°C

Vištienos šlaunelių mėsos vėrinukai

Vištiena supjaustome nedideliais gabalėliais, sumaišome su tarkuotu imbieru, sojos padažu, aliejumi ir smulkintais svogūnais. Marinuojame 2 val.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Groteles patepkite aliejumi , kad vištiena neliptų.
Pirmas 8 min. kepam ir vartom kas 4 min. Tuomet tepame padažu ir vartome kas 4min.
nepamiršdami aptepti padažu.
Kepam apie 20-25min.
Garnyrui: kukurūzai su sviestu, rūkyta druska bei parmezano sūriu.
Skanaus.

Ingredientai

Marinatui:
1kg. Šlaunelių mėsos
Nykščio dydžio tarkuotas imbieras
1 v. š. Sojos padažas
1 v.š. Kepintų sezamų aliejaus
Pora laiškinių svogūnų

Glazūrai:
3 arb. š. čili pastos
1 v. š. Kepintų sezamų aliejaus
2 v. š. Medaus
1 v. š. Sojos padažo
Puse citrinos sulčių