I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

1 val. 30 min.

200°C

Kepta višta

Vištieną apšlakstome aliejumi ir įtriname RUB prieskoniais. Leidžiame pasimarinuoti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištą dedame ant grotelių ir kepame iki krūtinės 70C, kai pasiekia 50C, dedame į pačią kepsninę keramikinį indelį su sviesto ir padažo mišiniu, ant viršaus vištieną ir tepame kas 10min.
Temperatūrą paprasta matuoti kišeniniu termometru.
Išėmus įvyniojame į foliją ir paliekame 10 min. pailsėti.
Skanaus.

Ingredientai

3 kg. Višta
Alyvuogių aliejaus
Prieskonių mišinio Louisiana Bayou RUB
Padažo-marinato Roasted Garlic
100 gr. sviesto