Kepta višta su obuoliais ir citrusais
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sviestč sumaišykite su smulkintu česnaku ir prieskoninėmis žolelėmis.
Įtrinkite vištą prieskoniniu sviestu, druska, pipirais ne tik iš išorės, bet ir po odele.
Į vidų sugrūskite pjaustytą ketvirčiais obuolį ir apelsiną.
Kepkite 50 min. kepimo skardoje, tuomet papildykite bulvėmis, daržovėmis ir obuoliais.
Kepkite dar 1 val.
Skanaus.
Ingredientai
2kg. višta50 gr. Sviesto
Kelios skiltelės česnako
Čiobrelio
Rozmarino
Šalavijo
Druska, pipirai
Obuolys
Apelsinas