Karšto rūkymo karpio puselės
Žuvį 12 valandų palaikykite KK+ marinate.Praėjus laikui, nusausinkite ir įtrinkite prieskoniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite ant grotelių žuvį, odą į apačią. Rūkykite 80 min. iki vidinės 72 C.
Skanaus.
Ingredientai
1kg. karpio puselių1 arb. Š. paprikos miltelių
1 arb. Š. kmynų
1 arb. Š. druskos
0.5 arb. Š. pipirų
3-4 vnt. lauro lapai
1 arb. Š. garstyčių grūdelių
1 arb. Š. česnako miltelių
Maisto termometro
3-4 vnt. rūkymo kaladėlių