I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

15 min.

200°C

Nasi goreng (arba plovas iš Indonezijos)

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių statykite keptuvę, įpilkite sezamo aliejaus, suberkite pjaustytas morkas, kopūstą, imbierą, svogūną, česnaką, šiek tiek pakepkite maišant ir pagardinkite prieskoniais.
Sudėkite pomidorų pastą, supilkite padažą, svogūno laiškus, žuvį, krevetes, apkepkite maišant. Pabaigoje suberkite virtus ryžius, įmuškite 5 kiaušinius ir nuolat maišant apkepkite . 5 likusius kiaušinius tiesiog iškepkite keptuvėje neperkepant.
Ant paruošto patiekalo uždėkite iškeptą kiaušinį.
VIDEO RECEPTAS : Čia..
Skanaus.

Ingredientai

3 puodeliai virtų ryžių
10 kiaušinių
500 gr. eršketo file
250 gr. krevečių
200 gr. svogūno laiškų
3 v. š. sojų padažo
1 v. š. pomidorų pastos
200 gr. morkų
200 gr. svogūno
50 gr. česnako
Kopūsto
50 gr. imbiero
3 v. š. sezamo aliejaus
Jūros druska su pipirais
Susmulkinkite visas daržoves.