+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

40 min.

180°C

Rabarbarų pyragas

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pyrago formą ištepkite sviestu.
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite rabarbarus.
Paruoškite trupinius: sumaišykite miltus su cukrumi, įmaišykite tirpintą sviestą. Mišinį padėkite į šaldiklį.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Kitame dubenyje mikseriu iki purumo išplakite sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą įmuškite kiaušinius, po kiekvieno tešlą išmaišykite iki vienalytės masės. Įmaišykite trečdalį sausų produktų, po to – pusę jogurto, vėl trečdalį miltų, pusę jogurto ir tada paskutinį trečdalį miltų. Svarbu po kiekvieno papildymo gerai išmaišyti tešlą. Galiausiai įmaišykite pjaustytus rabarbarus.
Tešlą vienodu sluoksniu paskirstykite kepimo formoje, ant viršaus kiek įmanoma tolygiau užbarstykite trupinius. Kepkite 40 minučių kol pyragas gražiai paskrus.
Skanaus.

Ingredientai

Trupiniams:
100 g cukraus
60 g miltų
50 g tirpinto sviesto

Pyragui:
300 g miltų
1 arb.š. kepimo miltelių
0,5 arb.š. sodos
0.5 arb.š. cinamono
0,5 arb.š. druskos
180 ml jogurto
180 g sviesto kambario temperatūros
200 g cukraus
2 kiaušiniai
450 g rabarbarų
Sviesto kepimo formos tepimui