I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

15-20 min.

160 °C

Tom Yum sriuba Grand feu puode

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įkaitinkite kepsninę, įstatykite į laikiklį Grandfeu puodą.
Puode įkaitinkite kokosų aliejų, pakepinkite smulkintus česnakus, svogūnus ir kario pastą (apie 2 min). Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais pjaustytą vištieną ir kepame dar kelias minutes. Supilkite kokosų pieną, sultinį, cukrų, žuvies ar sojos padažą bei sudėkite ketvirčiais pjaustytus shitaki grybus. Viską virkite ant vidutinės kaitros apie 10 min, bet neužvirkite. Sudėkite šaldytas krevetes (nebūtina jų atitirpinti) ir pavirkite dar kelias minutes. Sriubai išvirus leiskite šiek tiek pravėsti ir supilkite laimo sultis (labai svarbu niekada nepilti laimo sulčių į verdančią sriubą ar troškinį, nes patiekalas šiek tiek apkars).
Tom Yum sriuba paruošta. Belieka tik išpilstyti į dubenėlius ir patiekti su smulkintais čili pipirais, šviežia kalendra ir svogūnų laiškais.
Skanaus

Ingredientai

300 g. vištienos krūtinėlės
6-12 šaldytų krevečių (gali būti virtos arba nevirtos)
2 vnt. svogūnų
2 česnako skiltelės
250 g. shitaki grybų
1 v. š. kokosų aliejaus
2 v. š. raudonos tailandietiškos kario pastos
2 v. š. žuvies ar sojos padažo
400 ml. kokosų pieno
400 ml. vištienos sultinio
1 a. š. cukraus
1 laimo sultys
Šiek tiek šviežios kalendros
1 nedidelis čili pipiras
Keli svogūnų laiškai